Stapels stofjes en een rokje!

22:50

Zoals ik in mijn vorige bericht schreef, heb ik een enorme stapel stof gekregen van mijn mama. Dat moest natuurlijk allemaal netjes opgevouwen in de kast. En er zit echt van alles tussen. Ook dingen die ik uit mijn kindertijd kan herinneren zoals het wit met blauwe bloemetjeslapje vooraan. Volgens mij heb ik er zelfs iets van een jasje van gehad. 


Moehahahaha. Stapels en stapels. Afgelopen zondag heb ik meer dan twee uur niets anders gedaan dan vouwen en selecteren. En gek genoeg maakt mij dat heel rustig en gelukkig. Nadenken over hoe ik al die lapjes moest sorteren heeft uideindelijk geleid tot:
Selectie op kleur. Hmmm, blauw overheerst!


Selectie op stofsoort (restlapjes, voering en tricot)

en wol!


Ik ben helemaal happy! En omdat ik het er niet bij wilde laten zitten, ook een basis rokje voor mezelf gemaakt van een klein lapje zijde. Het is niets bijzonders, maar het is wel alweer één lapje minder in de kast en een kledingstuk meer voor mij.

Ik ben geen selfie wonder... maar de rok past precies!You Might Also Like

1 reacties

  1. Oewww heerlijk is dat he? Staat voor mij vandaag op de planning... Zoveel mooie stofjes gehad de laatste tijd... Er kan ook een hoop oude onzin eens weg... *staat te trappelen om te beginnen....

    BeantwoordenVerwijderen