kostuumdrama

20:29

Ja, zo kan ik met recht deze post wel noemen.

Zoals sommigen van jullie op smoelboek hebben gelezen.. Mijn kostuums zijn gejat. Uit de auto. Kostuums die misschien geen awards verdienen voor netheid, originaliteit en precisie.. Maar kostuums die vooral veel emotionele lading hadden.  Het leren jurkje van m'n vorige blogpost is onder de slachtoffers. Alsook een dirndl die ik sneaky had gemaakt voor Charm. Ik heb 'm niet eens gedragen op de larp, niet aan toegekomen. Dus nam ik me voor om 'm te bewaren voor een baravond of andere larp. Hij was met zo veel haast in elkaar gezet, dat ik er maar 1 wazige foto van heb.

alle lof voor almhof?? (ik heb erna nog zo'n shirt met pofmouwtjes gemaakt)

Ook de jas van Julian's poppetje, Valdemar, was wel iets waar ik heel trots op was. het was helemaal van niks af ontworpen. Het zat in m'n hoofd en kwam er zo uit..  Gelukkig heeft iemand Julian op de foto gekregen. Hij is heel goed in het verbergen voor camera's.

nog even zoeken naar wat andere plaatjes, maar dit was een detail waar ik heel blij mee was. De gouden details op het blauwe fluweel.

Goed, genoeg gesipt en genoeg gemoept. De gedachte dat er nu een grote harige vent trots voor de spiegel staat in mijn dirndl geeft me een licht gevoel van genoegdoening. Bastards. 
Volgende keer weer een echte work-in-progress blog. Ik moest dit gewoon even kwijt.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ja, vooral het idee dat zij er waarschijnlijk niks mee kunnen is lullig :(

    Misschien wordt het nog gevonden? En anders heb je nu een kans voor versie 2.0...

    BeantwoordenVerwijderen